2990 GH3E Perfect Look Apa micelara cu trandafir salbatic 400ml

2990 GH3E Perfect Look Apa micelara cu trandafir salbatic 400ml

22,29 RON
 

2990 GH3E Perfect Look Apa micelara cu trandafir salbatic 400ml

22,29 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
liki24.ro
Descrierea produsului
GH3E Perfect Look Apa micelara cu trandafir salbatic 400ml Asigura curatare si aport de nutrienti, contine ulei de Trandafir Salbatic. Beneficii Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic: Curata pielea delicat si eficient; Indeparteaza machiajul waterproof; Ideala pentru ten normal; Testat dermatologic. Ingrediente Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic: Aqua, Pentylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Benzethonium Chloride, Rosa Moschata Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Disodium EDTA, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Sodium Citrate, Citric Acid, CI 17200.
Rareori lista de ingrediente poate fi modificata. Consulta ingredientele listate pe eticheta produsului achizitionat.
Ingredientele active si rolul lor:
Contine ulei de Trandafir Salbatic care aduce un aport important de nutrienti pentru confortul pielii. Mod de utilizare Gerovital H3 Evolution Apa Micelara cu ulei de trandafir salbatic: Se aplica pe un disc cosmetic cu ajutorul caruia, prin miscari circulare se curata pielea pana la eliminarea completa a machiajului si a impuritatilor.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.